Wat zijn onze EGF producten? 

* D'Oro Collageen serum
* D'Oro Anti-aging complex 45+
* D'Oro EGF Intens crème.
* D'Oro Eye Contour Crème
* Base crème met EGF Concentraat.
* D'Oro Cosmetics Dermaroller

D'Oro Cosmetics

EGF producten

D'Oro Collageen serum.

Collageen is een eiwit dat het bindweefsel in je (lederhuid) huid bij elkaar houdt, ze verlenen onze huid stevigheid en elasticiteit. Bij het ouder worden is er een sterke afname van collageen en door vermindering van grondsubstantie kan de lederhuid minder goed vocht vasthouden. Onze huid wordt dunner, droger en er ontstaan rimpels, groeven en plooien.
Collageenserum zit boordevol voedingsstoffen en antioxidanten.
Het beschermt, voedt en helpt fijne lijntjes en rimpels verminderen en verbetert de algehele tonus en textuur van de huid.

 

Werking:

* Vochtinbrengend

* Fijne lijntjes en rimpels verminderen door combinatie         van de top ingrediënten:
   Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Collagen, EGF, Zeewier     (15%): het bekende dure ingrediënt van 'La Mer'.

* Beschermt uw huid tegen de gevolgen van pollutie door     aanwezige anti-oxidanten zoals Vit C ea.

* Verstevigt huid en huid straalt meer.


 

D'Oro Anti aging complex 45+

Bevat top 10 van de anti-aging ingrediënten.

U merkt resultaat na 2 weken.

 

Door de leeftijd is uw huid dunner en slapper, ze heeft een vale teint en rimpels zijn prominent aanwezig. 

Boost uw huid met de cocktail van (oa) deze grote concentratie aan kostbare werkzame ingrediënten en laat uw huid terug stralen: 


Werking:

* Soy isoflavones ( fyto-oestrogenen) stimuleren de aanmaak van Collageen. Dit naast hun sterk antioxidatieve eigenschappen. Zij beschermen de gezonde cellen tegen vrije radicalen. 
* Hyaluronic Acid:  houdt het vocht vast . Heeft eigenschap dat het 1000x zijn gewicht in water kan ophouden.
* Hydrolyzed collagen:  huidverstevigend.
* Lipoic Acid:  Zeer sterk anti - oxidans, verhoogt energie in de cel. Top 5 van anti-aging ingrediënten.
* Coenzyme Q10:  energietransporteur in de cel, cellen werken krachtiger en leven langer. Sterk anti-oxidans.
* Niacinamide (Vit B3):  versterkt barrière functie waardoor minder vochtverlies. Werkt exfoliërend waardoor huid gladder en stralender wordt. Ontstekingsremmende eigenschap. Kalmeert de huid.
* Vit A :  sterk anti-rimpel, peeling effect dat teint opfrist en stimuleert collageenproductie. Werking van Vit A is wetenschappelijk bewezen.
* Vit E:  versterkt barrière functie, activeert andere werkzame ingrediënten, beperkt celschade van de zon.
* EGF:  booster voor collageenaanmaak.

Verder:  zie Ingrediëntenlijst.

Na enkele dagen gaat u het verschil reeds merken, uw huid gaat meer stralen en op termijn ziet u duidelijk een anti rimpel effect van de kleine rimpels.

Het is geen smeuïge ' feel good' crème, maar een behandelend product, een crème die geel/bruin gekleurd is wat volledig normaal is. Dit omwille van de toevoeging van anti-oxidantia. De crème dringt dadelijk in de huid en u kan boven deze crème uw gebruikelijke dag/nacht crème aanbrengen. 


Base Crème met EGF Concentraat

Een heerlijk smeuïge crème, ideaal te gebruiken als nachtcrème.
Anti-aging EGF Complex (120ml)

Deze crème bevat 2 bestanddelen. De Base crème en in een aparte flacon de EGF factoren. Bij ontvangst best de 2 producten mengen en dan in de ijskast bewaren.  De crème kan gebruikt worden thv aangezicht, rond mond en ogen, thv de hals en thv de decolleté ter preventie van rimpelvorming. Bestaande rimpels zullende minderen en nieuwe rimpelvorming zal worden tegen gehouden. Eens de 2 ingrediënten gemengd zijn blijven zij ongeveer 3 maanden hun krachtige werking behouden , mits bewaring in de koelkast .

 

EGF 

EGF zijn krachtige proteïnen die celvernieuwing en celherstel op gang brengen. Met ouder worden degenereert het collageen in de huid onder invloed van vrije radicalen, terwijl het vermogen zich te regenereren vermindert, wat resulteert in afname van tonus en stevigheid van de huid.

De EGF's stimuleren het collageen, hyaluronzuur en elastine in de huid. Het resultaat is een gezonde, stevigere huid die straalt. Recente klinische studies tonen aan dat toepassing van crèmes met groeifactoren leidt tot een toename van productie van collageen en een significante reductie van rimpels.

D'Oro Eye Contour crème

Helpt fijne rimpels, wallen en donkere kringen rond de ogen verminderen. Het is een complex, zachte crème dat EGF en retinol bevat, plus alle voedingsstoffen die nodig zijn om te voorkomen dat de gevoelige huid rond de ogen veroudert en dunner wordt. Een volledig spectrum van lipiden levert essentiële vetzuren die nodig zijn voor de celmembranen om een effectieve barrière te vormen tegen waterverlies en het binnendringen van schadelijke stoffen.


Actieve ingrediënten:
* EGF
* Retinol
* Collageen
* Antioxidanten
* Cafeïne

Volledige lijst zie INCI

D'Oro EGF Intens crème

Deze lichtgewicht maar krachtige EGF-crème heeft
10 x de hoeveelheid epidermale groeifactor dan onze andere producten met EGF. Hij stimuleert de celomzet en voedt het natuurlijke herstelproces van de huid. Versterkt met 5 gezichtsoliën, waaronder jojoba, avocado en rozenbottelolie, is deze romige moisturizer luxueus hydraterend en voorziet je huid van de essentiële lipiden die je huid nodig heeft om gezond te zijn. Met collageen en hyaluronzuur draagt EGF intens Crème bij aan een verhoogde collageenproductie, activeert regeneratie en kan helpen bij het herstellen van beschadigde huid veroorzaakt door vlekken, zonschade, natuurlijke tekenen van veroudering, evenals chemische peelings en laserbehandelingen. Gefermenteerde Zeewier,    Vitamine E en Antioxidanten dragen bij aan een algehele gezonde huid. Ideaal voor het verouderen, dunner worden of beschadigde huid.
Deze hydraterende crème is een perfecte dag en/of nachtcrème. 

Actieve ingrediënten:
* EGF ( sh-Oligopeptide-1)
* Collageen
* Q10 ( Ubiquinone)
* Hyaluronzuur
* Vit E
* Antioxidanten.