D'Oro Oxygel serum

incl. VAT, plus shipping

Delivery Time 1 - 3 Business days

Dit vitaliteits serum is een super actief anti-aging concentraat dat vrije radicalen neutraliseert en de cellen herstelt. 
De basis voor iedere crème.
Geschikt voor ELKE huid.

Product Informatie

Perfluordecaline: het actieve bestanddeel dat het zuurstofgehalte in de huid doet toenemen, waardoor het celmetabolisme de collageenproductie stimuleert, waardoor fijne rimpeltjes vervagen. De huid wordt gladder, steviger, straalt en oogt daardoor zichtbaar jonger. 

Perfluorcarbon, hoe werkt dat precies?

Perfluorcarbon heeft het vermogen om 49% van zijn eigen gewicht aan zuurstof vast te houden. Het ligt dicht bij de samenstelling van je eigen bloedplasma, wat betekent dat je huid het herkent en het daardoor beter opneemt. Zodra de perfluorcarbon wordt opgenomen door de huid, wordt er uit onderliggende lagen zuurstof aangetrokken. Daarbij geldt dat elke huid genezing nodig heeft, van de meest gezonde huiden tot de meest zware probleemhuiden.Het verhogen van het zuurstofgehalte in de huid, wat doet het?

  • Het genezingsproces van de huid wordt verbeterd.
  • De opnamecapaciteit van de huid wordt verhoogd. Hierdoor worden werkstoffen uit huidverzorging beter opgenomen. Zodra de perfluorcarbon molecuul wordt aangebracht, zakt deze snel en diep de huid in (omdat het veel lijkt op een lichaamseigen stof). Vervolgens blijven hier zuurstofmoleculen aan vast kleven. Op het moment dat je andere producten aanbrengt, zoals je dag of nachtverzorging, blijven de ingrediënten aan het zuurstof plakken en zal dit hele pakketje van moleculen veel beter en dieper door de huid worden opgenomen.
  • De productie van elastine en collageen wordt gestimuleerd. Deze stoffen zijn verantwoordelijk voor een stevige en jeugdige huid.


Kenmerken perfluorcarbon:

  • Kan zeer goed met andere actieve ingrediënten worden verwerkt in cosmetica en zal zelfs de werking van de ingrediënten verhogen. Perfluorcarbon zorgt ervoor dat de ingrediënten dieper in de huid terecht komen.
  • Heeft een onmiddellijk verfrissend effect op de huid vanwege zijn zeer verzachtende eigenschappen.
  • Legt een beschermend laagje op de huid, waardoor de huid minder vocht verliest. Hiermee zorgt het voor een intensieve hydratatie. Hoe minder de huid aan vocht verliest, hoe gezonder deze eruit zal zien.
  • Botst niet met de normale functies van de huid, zoals transpiratie of de pH-barrière, waardoor poriën niet verstopt raken.
  • Zorgt ervoor dat de huid wordt ontgift, doordat het de huid laat ademen. Door het verhoogde zuurstofniveau, worden afvalstoffen beter afgevoerd.

Gebruik

Waar gebruik je Oxygel serum in de Skin care routine?

1/ Reiniging met Foam en Tonic
2/ Oxygel serum
3/ Behandelende of hydraterende crème.

Dit zowel 's ochtends als 's avonds 

Created with Sketch.

'Het' basis serum voor uw dag/nachtcrème indien u geen ander serum zou gebruiken. 

De huid wordt gladder, steviger, straalt en oogt daardoor zichtbaar jonger.

Product Details

Created with Sketch.

Ingredients 
INCI

aqua/water /perfluorodecalin / methyl methacrylate crosspolymer / cyclopentasiloxane / PPG-15 stearyl ether / sorbeth-30 / sodium cocoyl amino acids / hydroxyethyl acrylate/sodium acryloyldimethyl taurate copolymer / propylene glycol / glycerin / squalane / biosaccharide gum-1 / sarcosine / parfum/fragrance / carbomer / benzyl alcohol / sodium levulinate / sodium anisate / glyceryl caprylate / sodium hydroxide / polysorbate 60 / sorbitan isostearate / potassium aspartate / magnesium aspartate / linalool / hexyl cinnamal / alpha-isomethyl ionone / dehydroacetic acid.

 

Een verhoogd zuurstofgehalte in de hoornlaag van de huid en de bijbehorende mythe van de eeuwige jeugd wordt het equivalent van de zoektocht naar de ‘heilige graal’.

Het Serum bevat actieve bestanddelen die het zuurstofgehalte in de huid verhogen. Door de verbeterde zuurstoftoevoer stimuleert het celmetabolisme de collageenproductie. De huid is gladder en steviger en ziet er opnieuw stralend jong uit.

Jarenlang was zuurstofopname in de huid een aantrekkelijke cosmetische eigenschap. Zuurstof bevordert immers het metabolisme en stimuleert de levende cellen, zodat ze actiever worden. Zuurstof verhoogt de collageenvorming in de fibroblasten.

Perfluordecaline, is een van de eerste cosmeceutische ingrediënten die door het Amerikaanse FDA werden goedgekeurd voor gebruik in cosmetica.