Oxygel serum Nieuwe prijs!

incl. VAT, plus shipping

Delivery Time 1 - 3 Business days

Dit vitaliteits serum is een super actief anti-aging concentraat dat vrije radicalen                (belangrijke factor voor ouder worden) neutraliseert en de cellen herstelt. 
De basis voor iedere crème.
Geschikt voor ELKE huid.

Product Informatie

Perfluordecaline: het actieve bestanddeel dat het zuurstofgehalte in de huid doet toenemen, waardoor het celmetabolisme de collageenproductie stimuleert, waardoor fijne rimpeltjes vervagen. De huid wordt gladder, steviger, straalt en oogt daardoor zichtbaar jonger. 

Beschrijving

Created with Sketch.

'Het' basis serum voor uw dag/nachtcrème indien u geen ander serum zou gebruiken. 

De huid wordt gladder, steviger, straalt en oogt daardoor zichtbaar jonger.

Product Details

Created with Sketch.

PERFLUORDECALINE

 

Een verhoogd zuurstofgehalte in de hoornlaag van de huid en de bijbehorende mythe van de eeuwige jeugd wordt het equivalent van de zoektocht naar de ‘heilige graal’.

Het Serum bevat actieve bestanddelen die het zuurstofgehalte in de huid verhogen. Door de verbeterde zuurstoftoevoer stimuleert het celmetabolisme de collageenproductie. De huid is gladder en steviger en ziet er opnieuw stralend jong uit.

Jarenlang was zuurstofopname in de huid een aantrekkelijke cosmetische eigenschap. Zuurstof bevordert immers het metabolisme en stimuleert de levende cellen, zodat ze actiever worden. Zuurstof verhoogt de collageenvorming in de fibroblasten.

Perfluordecaline, is een van de eerste cosmeceutische ingrediënten die door het Amerikaanse FDA werden goedgekeurd voor gebruik in cosmetica.


Special Instructions

Created with Sketch.

Mag ook gebruikt worden thv hals en handen.