Teoxane Lip Balsem

incl. VAT, plus shipping

Delivery Time 1 - 3 Business days

Lipverzorging met een rijke textuur die zorgt voor comfort, hydratatie en een voller effect op de lippen.

Product Information

Teoxane 3D Lip is een dagelijkse lipverzorging met een rijke textuur die zorgt voor comfort, hydratatie en een voller effect op de lippen.
Het bevat verdichtende en voedende ingrediënten om de lippen glad te maken, te voeden en voller te maken. De smeltende, niet-plakkerige textuur en de verkoelende applicatortip geven comfort aan gevoelige lippen.

Belangrijkste kenmerken
3D Lip is een geconcentreerd serum dat de lippen voorziet van ultieme hydratatie en de lipcontouren mooi in vorm brengt. Het serum is verrijkt met actieve bestanddelen, die bekend staan om hun volume creërend effect. Het geeft de lippen volume en zorgt voor discrete, maar sensuele lippen. Het RHA Lip serum vermindert rimpels en fijne lijntjes rondom de mond, zodat de lipcontouren weer mooi in vorm komen. De ultrafrisse textuur in combinatie met de ‘koud-effect’ applicator zorgen ervoor dat zelfs de meest verzwakte huid van de lippen weer zacht en gehydrateerd aanvoelen.

Gebruik

Created with Sketch.

Breng het serum aan op de lippen en rondom de mond door middel van de applicator. Het serum vormt een perfecte basis voor lippenstift.

Product Details

Created with Sketch.

INCI

Special Instructions

Created with Sketch.