Teoxane R II Eyes

incl. VAT, plus shipping

Delivery Time 1 - 3 Business days

Ontzwellende, verhelderende, vochtinbrengende oogcrème.

Product Informatie

Innovatief serum specifiek voor de oogcontouren. Het reduceert fijne lijntjes, wallen en donkere kringen rondom de ogen. De unieke combinatie van ingrediënten hebben een onmiddellijke ontzwellende en kalmerende werking. Het serum bevat een licht tintje camouflage om een egale stralende oogopslag te creëren. Ideaal als basis te gebruiken onder uw dagelijkse make-up.

Een combinatie van het Teoxane RHA complex, Escin en EPS Seafill zorgen ervoor dat de microcirculatie van de huid rondom de ogen opnieuw wordt geactiveert. Dit zorgt voor een frisse, jeugdige uitstraling krijgt. De toevoeging van Hamamelis zorgt voor drainage van het vocht en biedt een gerichte aanpak op de wallen.

Belangrijkste kenmerken
Minder gezwollen huid rondom de ogen en het geeft een egalere huidskleur, reduceert fijne lijntjes en rimpels.

Gebruik

Created with Sketch.

In de ochtend en avond het serum aanbrengen op een gereinigde huid met behulp van de RVS applicator. Blijf de huid zachtjes met ronddraaiende bewegingen masseren tot het serum geheel in de huid is ingetrokken. Eventueel mag de roller in de koelkast bewaard worden zodat u in de ochtend met de RVS applicator nog sneller de wallen kunt reduceren.

Product Details

Created with Sketch.

Special Instructions

Created with Sketch.