Waarom Teoxane?

Wij willen enkel werken met producten van hoogstaand niveau. Onze producten zijn vooral gebaseerd op EGF, Collageen, Glycol en andere unieke combinaties van vele anti aging ingrediënten. Maar producten op basis van Hyaluronzuur in een unieke formule 'en' hoge concentratie vindt u bij Teoxane.
Elke druppel van Teoxane's hyaluronzuur is een concentraat van de Zwitserse wetenschap dat is gemaakt om een krachtig effect te hebben.
Teoxane is gespecialiseerd in de ontwikkeling van hyaluronzuuroplossingen en met meer dan 20 jaar expertise, nu pioniers in de wetenschap van gezichtsschoonheid.Zij zijn ook de pioniers van de gekende 'Fillers', welke ontwikkeld zijn op een basis van rigoureus wetenschappelijk onderzoek.Teoxane producten kan u gebruiken in combinatie met alle D'Oro producten. 


HA-fillers worden gebruikt om rimpels te verminderen, wangen te modelleren en de elasticiteit en hydratatie van de huid op het gezicht, de nek en de hals te verbeteren. Ze kunnen ook de lipvorm corrigeren of onderogencirkels behandelen.
In crèmes en serums wordt HA gebruikt om te fungeren als een beschermende barrière, waardoor de huid vocht vasthoudt, voor een 'licht gevulde' gehydrateerde look.


Teoxane

TEOXANE Laboratories, opgericht in Genève, Zwitserland, werd in 2003 opgericht door Valérie Taupin met de visie om innovatie, kwaliteit en consumentenveiligheid te combineren om hoogwaardige, avant-garde dermale vulstoffen voor hyaluronzuur en dermocosmeticaproducten te ontwikkelen op basis van rigoureus wetenschappelijk onderzoek.

Teoxane is gespecialiseerd in de ontwikkeling van hyaluronzuuroplossingen en met meer dan 20 jaar expertise, nu pioniers in de wetenschap van gezichtsschoonheid.

Wij geloven dat schoonheid persoonlijk is. Onze kenmerken zijn wat ons individueel maakt. Uniek zijn en in harmonie met jezelf zijn de enige schoonheidsnormen die ertoe zouden moeten doen.

Elke druppel van Teoxane's hyaluronzuur is een concentraat van de Zwitserse wetenschap dat is gemaakt om een krachtig effect te hebben op hoe iemand eruitziet en voelt, en uiteindelijk zijn leven met schoonheid vult.

Wereldwijde experts in hyaluronzuur

Wij zijn een Zwitserse ontwerper en fabrikant van op hyaluronzuur gebaseerde dermale vulstoffen en dermocosmetica met 20 jaar innovatie, de beste in zijn klasse producten en miljoenen behandelingen in meer dan 90 landen wereldwijd.
Heb je gehoord over hyaluronzuur, het wonderingrediënt?
Waarom is dit onderdeel zo populair en hoe kan het u ten goede komen?
Lees meer over waar onze gels en dermocosmetica van gemaakt zijn.