Opbouw van skin care routine 


Een goede skin care routine opbouwen is belangrijk, maar met het overaanbod van producten op de markt is het soms moeilijk. Wat heb je nodig en in welke volgorde moet je die producten gebruiken? 
 

Opgelet: niemand heeft nood aan al deze producten tegelijk. Het is een richting van de juiste volgorde waarin je jouw skin care producten best aanbrengt. 

'S OCHTENDS

Kort: Reinigen - serum - crème - zonneprotectie.
Dus wat heb je zeker nodig als basis: 1 -3 - 4 - 5.


1. Reinigen: met een aangezichts Foam en een Tonic/Toner. Toner zorgt ervoor dat je zeker geen restjes reiniger, vuil of olie meer op je huid hebt. Kan ook helpen als je last hebt van acne. Een Toner bereidt jouw huid voor op een beter opname van de actieve bestanddelen in jouw serum en/of dagcrème. 
D'Oro Cleansing Foam en D'Oro Cleansing Tonic


2. Oogcrème: een zeer belangrijke stap. De huid rond je ogen kan namelijk geen olie produceren en hydrateert zichzelf dus niet zoals de rest van je gezicht.
D'Oro eye Contour crème

3. Serum: een serum activeert en hydrateert de huid.
- D'Oro Hyaluron (+EGF) serum: Hydrateert met nadruk op Hyaluron en EGF ( ook voor acne en vette huid): voor jongere en vettere huid. ( evt + D'Oro AA45+ crème) OF
- D'Oro Collageenserum: Hydrateert met nadruk op Collageen: voor rijpere en drogere huid. 

 ( evt + D'Oro AA45+ crème) OF

- PSC Oxygel: voor elk huidtype als basis voor het aanbrengen van uw dagcrème.
OF
3' Vit C serum: D'Oro Vit C 15% serum gebruik je dadelijk op de goed gereinigde huid. Dit kan je 3X/week gebruiken als sterk anti-oxidant, welke jouw huid beschermen. Het vermindert en voorkomt pigmentvlekken en het geeft jouw huid een mooie 'glow': ze gaat terug stralen.

4. Dagcrème: geeft je huid extra hydratatie en vormt aangename basis voor evt make-up.
- PSC Day/Night
OF

4'. Gezichtsolie: voedt de huid en houdt ook alle andere hydraterende producten vast, waardoor deze beter gaan werken. Aan te raden na blootstelling aan de zon of in de winter bij schrale huid. 

5. Zonnecrème: Een heel belangrijke stap in je skin care routine. Je moet dit altijd opdoen, niet enkel in de zomer of bij zonnig weer! Bescherm je huid elke dag tegen UV-stralen. 


PS: D'Oro Anti-aging 45+ crème is een uiterst krachtige crème die je gebuikt in combinatie met het serum en 'voor' het aanbrengen van een hydraterende dagcrème. Deze crème werkt sterk op kwaliteit van de huid. 'S AVONDS

1. Make-up remover: verwijdert alle make-up, zonnecrème en producten op basis van siliconen van je huid. 

2. Reinigen: met Foam . Reinigen is belangrijk. Ook ben je zo zeker dat je geen make-up of remover op je huid hebt zitten.

     2' Fysieke exfoliant/peeling: dit kan je tot 3X/week doen.

     2''Toner: de laatste stap van de gezichtsreiniging. Je huid is zo ook beter voorbereid op de rest van de producten.

     2'''Wanneer je een Chemische exfoliant/peeling gebruikt, doe je dit na de Toner. Ook hier is  3X/week voldoende.

3. Oogcrème: D'Oro Eye Contour crème

4. Serum:  

- D'Oro Hyaluron (+EGF) serum: Hydrateert met nadruk op Hyaluron en EGF ( ook voor acne en vette huid) voor jongere en vettere huid.
- D'Oro Collageenserum: Hydrateert met nadruk op Collageen: voor rijpere en drogere huid.
- PSC Oxygel: voor elk huidtype.
 
5. Hydraterende, voedende crème met Actieve bestanddelen:
- D'Oro EGF Crème: aanbrengen na gerbuik met dermaroller tot 4X/week
- D'Oro Vit A crème: ideale nachtcrème dagelijks of afwisselend met EGF crème.

 

Opgelet: niemand heeft nood aan al deze producten tegelijk. Het is een richting van de juiste volgorde waarin je jouw skin care producten best aanbrengt. Twijfel je toch nog? Dit is de gouden regel: werk van dun naar dikke consistentie. Je smeert dus nooit een waterig serum over een smeuïge dagcrème. De enige uitzondering is gezichtsolie.


Voor info : [email protected]