Dr. Zein Obagi


 ''Mijn missie is het ontwikkelen van een huid die gezond, jeugdig en stralend is, en voldoet aan mijn definitie van huidgezondheid." 

Over Dr. Zein Obagi


Internationaal bekend dermatoloog
Zein Obagi, MD onderzoeker, vernieuwer, wetenschapper, gepubliceerde auteur, docent en board-gecertificeerde dermatoloog.
Dr Zein Obagi heeft internationale faam bereikt als een toonaangevende autoriteit op huidverjonging. Hij is de oprichter en medisch directeur van ZO Skin Health, Inc. en is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe huidverzorgende behandelingen, protocollen en producten om een gezonde huid te bereiken. 


Meer dan twintig jaar geleden was Dr. Zein Obagi pionier in het concept van de gezondheid van de huid. Hij bedacht en bracht op de markt een lijn van medische huidverzorgingsproducten - het oorspronkelijke Obagi Nu - Derm® systeem - dat de ouder wordende huid transformeerde. Dr. Obagi richtte WorldWide Products op, die het oorspronkelijke Obagi Nu - Derm® Systeem produceerde en op de markt bracht. Op dat moment, wilde Dr. Obagi alleen de normen van de traditionele huidverzorging uitdagen. In plaats daarvan verbrijzelde hij de status quo.

Vandaag zijn zijn ideeën over de gezondheid van de huid niet meer verrassend, ze zijn mainstream geworden. Vervolgens werd WorldWide gekocht door Obagi Medical Products, Inc. een bedrijf waarmee Dr. Obagi niet langer meer mee is verbonden, maar die zijn achternaam (Obagi®) als hun handelsmerk heeft mogen behouden.

ZO Skin Health, Inc is verheugd om een vooraanstaande groep van internationaal gewaardeerde artsen van harte welkom te heten op dr. Obagi's wereldklasse multidisciplinaire ZO® faculteit. Deze faculteit bestaat uit de beste artsen in de plastische chirurgie, dermatologie en esthetische geneeskunde, en zal de groep van top artsen dienen als ambassadeurs voor de ZO® merk . 

ZO® Skin Health, Inc. en Dr. Obagi hebben geen zakelijke relatie met Obagi Medical Products , en Obagi Medical Products verkoopt of onderschrijft niet het gebruik van een ZO® product. "ZO" is een geregistreerd handelsmerk van ZO Skin Health, Inc "Obagi" en "Obagi Nu - Derm" zijn geregistreerde handelsmerken van Obagi Medical Products, Inc..

Dr. Zein Obagi, MD

Board certified dermatoloog
Hoofd dermatologie van het Obagi Skin Health Institute in Beverly Hills, California
Bedenker van ZO Skin Health™ by Zein Obagi, MD
Uitvinder van het Obagi Nu-Derm™ Systeem


 

Herstel van de huidgezondheid volgens Dr Obagi : 

een systematische aanpak met resultaat

Het 5 stappen programma: 

Stap 1 : Reinigen 

Om de structuur te verbeteren, dofheid te elimineren en de penetratie van de volgende stappen te verbeteren. Deze ZO Skin Health producten verwijderen onzuiverheden, neutraliseren vrije radicalen en voeden de huid met krachtige  anti-oxidanten.

Stap 2 : Activeren

Om de penetratie van de actieve ingrediënten te bevorderen. Deze producten verwijderen de bovenste laag van dode huidcellen en talg zodat de actieve ingrediënten beter hun werk kunnen doen.
 

Stap 3 : Stimuleren

Deze producten worden ingezet om pigmentatie, rimpels en fijne lijntjes te verminderen en de collageen- en elastineproductie te stimuleren. Deze ZO Skin Health producten verbeteren de celfunctie. Alle producten bevatten retinol: dit is het meest actieve ingrediënt om de celvernieuwing te stimuleren en daarmee veroudering tegen te gaan. 


Stap 4 : Kalmeren en voeden

Om de huid te verzorgen en te kalmeren nadat de bovenste huidlaag geëxfolieerd is en de krachtige ingrediënten zijn aangebracht, worden deze ZO Skin Health producten met kalmerende ingrediënten gebruikt om eventuele irritatie en roodheid te verminderen. Deze kunnen opspelen na het gebruik van retinol en vitamine C in hoge concentraties. De kalmerende producten zorgen ook voor een betere hydratatie van de huid door de voedende ingrediënten. 
 

Stap 5 : Beschermen

Om de huid te beschermen tegen toekomstige schade raadt Dr. Obagi aan om een UVA/UVB bescherming te gebruiken.
Op korte en lange termijn zullen zichtbare verbeteringen te zien zijn in rimpels en lijntjes, donkere (ouderdoms-) vlekken, huidtoon, structuur, stevigheid en elasticiteit. Door goed en langdurig gebruik van het ZO Skin Health Saturation Program wordt huidveroudering verder tegengegaan met een jonger uitziende huid als resultaat. Ga de ZO Skin Health uitdaging nu aan en vind de juiste producten om de strijd tegen anti-aging aan te gaan!